<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haemme BI-konsulttia!

26.09.2016

Pengon_virallinen_logo_2015_lapinakyva.pngKasvun vauhdittamina haemme jatkuvasti uusia BI-konsultteja työskentelemään asiakasprojekteissa joko Jyväskylässä tai pääkaupunkiseudulla.

Keitä olemme?

Me pengonilaiset parannamme asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta yhdistämällä tärkeät tiedot ymmärrettävästi ja havainnollisesti päätöksenteon tueksi. Olemme Suomen osaavin Qlik-asiantuntija. Olemme ainoa Qlik Elite Solution Provider -kumppani Suomessa ja meillä on valtuutus toteuttaa myös virallisia Qlik-koulutuksia.

Tuletko mukaan?

Meillä sinulla on mahdollisuus ainutlaatuiseen matkaan yhdessä hyvien asiakkaidemme kanssa. Pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin eri toimialoilla ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi analytiikan ja visualisoinnin parissa. Voit myös sertifioida osaamisesi - olemme ylpeitä konsulttiemme ammattitaidosta ja se näkyy myös CV:ssä.

Mitä haemme?

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa asiakkaille Qlik-sovelluksia yhdessä muun tiimin kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu asiakasrajapinnassa työskenteleminen ja asiakkaan tarpeen sekä liiketoiminnan ymmärtäminen. Projektit vaihtelevat pikaisemmista ad hoc-tyylisistä lisäyksistä suurempiin kokonaisuuksiin. Suurin osa työstä tehdään toimistolla, jonka lisäksi tapaat asiakkaita projekteihin liittyen.

Arvostamme itsenäistä otetta, kykyä työstää useita samanaikaisia projekteja, IT-alan koulutusta ja tietokantaosaamista sekä yleistä ymmärrystä liiketoimintaprosesseista.

Tehtävä tarjoaa osaavalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavassa ja itsenäisessä tehtävässä.

Toimitathan hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@pengon.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Pasanen, ville.pasanen@pengon.fi, 044 285 1688.

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi