<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mikä on Qlik Sense Cloud?

17.07.2018

Mikä on Qlik Sense Cloud?

Qlik Sense Cloud on visuaalisen analytiikan tehokas työkalu, joka sopii erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten Business Intelligence -tarpeisiin. Tämä SaaS-ratkaisu on suunniteltu alentamaan BI-järjestelmän hankinnan kynnystä, sillä Qlik Sense Cloudin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Tutustu Qlik Sense Cloudiin ja sen mahdollisuuksiin tarkemmin tässä blogiartikkelissa!

Täysin pilvipohjainen BI-työkalu tiedolla johtamisen tarpeisiin

Qlik Sense Cloudin avulla tietoon pääsee käsiksi suoraan selaimesta, eikä käyttöönotto vaadi palvelinta tai asennuksia. Qlik Sense Cloudissa käytössäsi ovat samat täysin intuitiiviset ominaisuudet kuin täysiverisessä Qlik Sensessäkin. Sovellusten ja raporttien luominen, muokkaaminen ja jakaminen on helppoa, jolloin aikaa säästyy, ja päätöksenteko on tehokkaampaa.

Aidosti oikeaan tietoon pohjautuva analyysi ja tiedolla johtaminen on mahdollista Qlik Sense Cloudin avulla. Muun muassa tiedon analysointi useammasta lähteestä kerrallaan auttaa löytämään myös ne vähemmän selkeät yhteydet ja trendit – kuitenkin ilman monimutkaista infrastruktuuria ja laajaa teknistä osaamista. Esimerkiksi tiedon visualisointi onnistuu Qlik Sense Cloudin avulla helposti myös vasta-alkajalta.

Joustavaa yhteistyöskentelyä parhaimmillaan

Tiedon jakaminen ja yhteistyöskentely kaikkien tietoa tarvitsevien välillä on helppoa Qlik Sense Cloudin avulla. Sovelluksia on mahdollista jakaa julkisesti tai yksityisesti kenelle tahansa, mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Joustavuutta analyysiin tuo myös ratkaisun self-service -ominaisuus: käyttäjä voi itse hakea vastauksia kysymyksiinsä datan pohjalta silloin kun hän niitä tarvitsee, sen sijaan että odottaa aiheesta raporttia.

Miltä Qlik Sense Cloud näyttää?

Qlik Sense Cloudin avulla voit olla varma, että bisneskriittinen tieto on aina turvassa. Oikeuksien hallinta on yksinkertaista, jolloin tietoon pääsevät käsiksi vain siihen valtuutetut henkilöt. Päätöksentekoa ei siis missään vaiheessa hidasta monimutkainen käyttäjien hallinta tai käyttöoikeuksiin liittyvät sekaannukset.

Testaa Qlik Sense Cloudia ilmaiseksi

Nopeampia ja parempia päätöksiä pääset tekemään joko ilmaisen tai kuukausimaksullisen Qlik Sense Cloudin voimin. Myös ilmainen versio (Qlik Sense Cloud Basic) tarjoaa täysin interaktiiviset ja responsiiviset sovellukset, mutta muun muassa niiden jakomahdollisuudet on rajattu enintään viiteen käyttäjään. Maksullinen Qlik Sense Cloud Business tarjoaa mm. enemmän tallennustilaa, peräti kymmenen kertaa suuremmat sovellukset kuin Basic-lisenssi, ja automatisoidun datan päivityksen. Lue lisää Qlik Sense Cloud Business -lisenssien hinnoittelusta blogissamme.

Entä miten Qlik Sense Cloud vertautuu täysiveriseen Qlik Sense -järjestelmään? Tai vaikkapa kilpailevaan Microsoftin Power BI -ratkaisuun? Lue lisää järjestelmien eroavaisuuksista tästä kattavasta vertailutaulukosta!

Lataa ominaisuusvertailutaulukko

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi