<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon ja Aiwo Digital aloittivat yhteistyön – uusia mahdollisuuksia laadullisen datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen

25.03.2020

Olemme aloittaneet yhteistyön jyväskyläläisen datan analysointiin tarkoitettuja tekoälyratkaisuita tuottavan Aiwo Digital:n kanssa.

“Yhteistyö Aiwon kanssa avaa meidän asiakkaillemme mahdollisuuden entistä kokonaisvaltaisempaan ja reaaliaikaisempaan näkymään yrityksen ulkoisesta toimintaympäristöstä ja siitä kerätystä datasta. Ratkaisu täydentää hyvin Pengonin tarjoamia tiedolla johtamisen palveluita.”

Aiwo tarjoaa asiakkailleen täysin uniikkiin teknologiaan perustuvan ratkaisun yrityksen laadullisen datan analysointiin. Se mahdollistaa erittäin laajojen datamassojen tehokkaan analysoinnin ja avaa yrityksellesi näkymän siihen, mistä, miten ja miksi ihmiset kommunikoivat. 

Ratkaisu syventää ymmärrystä muun muassa myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä tuote- ja palvelukehityksen tilasta ja mahdollistaa entistä paremman päätöksenteon ja johtamisen tiedon pohjalta.

Jos haluat kuulla lisää yhteistyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä meihin.

Janne Mehtälä
KIRJOITTAJA:
Janne Mehtälä
Myyntijohtajan roolissaan Janne auttaa asiakkaita tekemään tulosta paremmalla tietojohtajuudella. Hän työskentelee asiakkaiden kanssa kumppanuuden alusta alkaen vieden tietojohtamisen osaksi organisaatioiden kulttuuria ja toimintatapoja.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi