<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon on kuukauden K4 Analytics Partner!

12.12.2017

pengon K4-partneri

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden, jonka avulla voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen ja simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Pengonin pitkäjänteinen työ ja ketterä kehitys Qlik-alustalla on huomattu myös partnerin parissa: Pengon on nimetty K4 Analyticsin kuukauden partneriksi joulukuussa 2017!

Olemme kehittäneet sekä K4 Analyticsin että Qlik-ratkaisujen avulla asiakkaidemme suunnittelutyötä sekä jalkauttaneet analytiikkaa heidän liiketoimintansa tueksi. Siinä tiedämme olevamme hyviä, mutta tietysti mieltä lämmittää tunnustus tästä työstä myös partnerin suunnalta. Otamme tämän tunnustuksen ilolla vastaan ja jatkamme onnistunutta työtä asiakkaidemme BI-tarpeiden parissa myös tulevaisuudessa!

Business Intelligencestä kiinnostuneiden kannattaa tutustua tuoreimpaan oppaaseemme, joka käsittelee BI-maailman kuumimpia trendejä. Myös BI-ratkaisujen UKK-oppaamme on todella suosittu!

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi