<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon Oy Suomen ainoa Qlik Elite Solution Provider

15.11.2016

Pengon_virallinen_logo_2015_lapinakyva.pngEdistyneitä Business Intelligence -ratkaisuja toimittava Qlik on myöntänyt Pengonille Elite-tason kumppanuuden. Elite-tason kumppanuus on tunnustus hyvästä työstä ja se mahdollistaa etuja myös asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Qlik Elite Solution Provider –tason voi saavuttaa, kun Qlik-partnerilla on riittävästi osaamista ja volyymia Qlik-ratkaisujen parissa. Elite-tason kumppanuus tarkoittaa siis automaattisesti sitä, että partnerilla löytyy vankkaa osaamista sekä liiketoiminnan, että Qlik-ratkaisujen tekniikan osalta. Asiakkaamme voivat siis jatkossakin entistä varmemmin luottaa siihen, että Qlik-osaamisemme on maailman huipputasoa.

Qlik-partnereiden aktiivisuus ja osaaminen tarkastetaan aina neljännesvuosittain ja kriteerit Elite-tason saavuttamiseen ovat vaativat. Elite-tason kumppanuuden saavuttamisen haasteellisuudesta kertonee se, että Suomessa vastaavan tason partnereita ei ole muita kuin Pengon, ja Pohjoismaissakin Elite-kumppaneita löytyy nyt vuoden 2016 lopussa vain 5 kpl.

Elite-kumppanuustason myötä Pengonilla on muun muassa mahdollisuus järjestää virallisia Qlik-koulutuksia asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Asiakas voi siis koulutusten kautta ansaita virallisia Qlik-sertifikaatteja. Koulutamme asiakkaitamme erilaisten raportointiratkaisujen saloihin sekä opastamme, kuinka henkilöstö voi tuottaa omia raportteja itsenäisesti – ilman asiantuntijan, taloushallinnon tai IT-osaston mukanaolon tarvetta. Koulutuspalvelumme voidaan räätälöidä myös täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue lisää koulutuksistamme täältä.

Vaikka kriteeristö Elite-tason kumppanuuteen on vaativa, tavoitteenamme on pysyä Business Intelligence -kärkijoukossa myös jatkossa. Teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme asiakkaillemme entistä parempia BI-ratkaisuja. Kahdeksassa vuodessa Pengon Oy on kasvanut kahden yksinyrittäjän raportointipajasta Suomen suurimmaksi Qlik-partneriksi ja nyt Elite-tason kumppaniksi.

Olemme nyt myös entistä kiinnostavampi työnantaja, kun maan parhaat BI-osaajat etsivät uusia haasteita sekä mahdollisuuksia oppia lisää. Haemme koko ajan uusia osaajia, joiden missiona on rakentaa huippuluokan analytiikkaratkaisuja. Pengonlaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa Business Intelligence -kentällä vahvalla osaamisellaan ja avoimuudellaan, ja aiomme jatkaa samalla tiellä jatkossakin.
KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi