<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Qlik Sense Cloud tarjoaa yrityksellesi supernopean käyttöönoton

25.06.2020

Onko yrityksesi ensimmäinen tiedolla johtamisen projekti ollut suunnitteilla jo pitkään? Tai onko yrityksenne IT-strategiassa tarkoitus siirtyä pilvipalveluiden käyttäjäksi? Osuit oikean blogin pariin, sillä Suomessa ja koko maailmassa yleisesti käytetyn tietojohtamisen järjestelmän Qlik Sensen saa nyt käyttöön kokonaan pilvipalveluna. Pääset aloittamaan tiedolla johtamisen ennätyksellisen kustannustehokkaasti – yrityksesi ei tarvitse investoida laitehankintoihin, eikä tehdä palvelin- tai työasemaohjelmistoasennuksia, vaan työkalun käyttö kokonaisuudessaan tapahtuu selaimessa. 

Lataa webinaaritallenteemme, jossa näet reaaliajassa, kuinka käyttöönotto tapahtuu ja kuinka teet ensimmäisen analytiikkasovelluksen. Kuulet myös lisää Sensen kattavista ominaisuuksista.

Lataa webinaaritallenne

Qlikin helppokäyttöinen pilviratkaisu

Edullinen ja helppo ottaa käyttöön

Qlik Sense Cloudia käytetään selaimella, joten sen käyttö on kaikin puolin helppoa. Järjestelmä sijaitsee samassa ympäristössä kuin missä sitä käytetään. Lisäksi se skaalautuu kaikkiin laitteisiin ja voit käyttää sitä kätevästi missä tahansa liikutkin, vaikkapa älypuhelimella. Qlik Sense Cloudin käyttöönotossa yrityksesi ei siis tarvitse investoida laitteisiin, eikä huolehtia sen tietoturvasta, asennuksista tai päivityksistä. 

Johda tiedolla – avain yrityksesi kehittämiseen

Qlik Sense Cloud on BI-ratkaisu, jonka avulla yritysjohto ja henkilöstö saavat kokonaisvaltaisen näkymän yrityksen kriittiseen tietoon ja tuloksiin. Yrityksesi henkilöstö voi koostaa liiketoimintatiedosta selkeitä visuaalisia raportteja vain muutamilla klikkauksilla. Työkalun avulla manuaalinen raportointi vähenee ja resurssien suuntaaminen yrityksen kehittämiseen kasvaa.

Muita Qlik Sense Cloud ominaisuuksia ovat:

  • Käyttöönottoon ja käyttöön tarvitset vain selaimen, sähköpostin ja salasanan
  • Uusimmat ominaisuudet ovat aina ajan tasalla – työkalu päivittyy automaattisesti
  • Työkalu toimii kokonaan pilvessä – ei ylimääräistä tiedonsiirtoa työpöytäversion välillä, kuten muissa BI-tuotteissa.
  • Voit lisätä työkaluun helposti kaikki yrityksesi tärkeät datalähteet. Ei siis pelkkä visualisointityökalu!
  • Sinulla on rajaton määrä liikkumisvapautta datassa Qlikin uniikin assosiatiivisen datamallin ansiosta
  • Voit luoda interaktiivisia analytiikkasovelluksia kätevällä drag-and-drop-toiminnolla
  • Voit jakaa ja muokata raportteja tiimisi kanssa hallitussa ympäristössä
  • Tekoälyratkaisut auttavat sinua tulkitsemaan dataa ja löytämään uusia näkemyksiä

Tutustu ja testaa itse, millaista hyötyjä Qlik Sense Cloudin käyttö tuo yrityksellesi!

Tästä linkistä pääset käyttämään Qlik Sense -työkalua maksutta kuukauden ajan. Vaikka saat Qlik Sense Cloudin helposti käyttöön itsekin, kannattaa meihin olla etukäteen yhteydessä luodaksemme yhteisen suunnitelman, jolla saat kaiken irti ilmaisesta koekäyttöjaksosta. 

Lataa myös webinaaritallenteemme,  joka sisältää työkalun käyttöönottodemon. Näet käytännössä, miten voit yhdistää Qlik Sensen yrityksesi tietolähteisiin ja kuinka voit koostaa tiedostasi erilaisia raportteja.

Lataa webinaaritallenne

Onko QlikView tai Qlik Sense jo käytössä yrityksessäsi?

Mikäli yrityksesi on jo ennestään QlikView tai Qlik Sense -työkalujen käyttäjä, kannattaa pilvipalvelu ottaa silti käyttöön, sillä pääset käyttämään nykyisiä sovelluksia Cloud-portaalin kautta. Pilvipohjaiseen työkaluun voidaan myös suunnitella uusia tärkeitä sovellusalueita.

Pengonin asiakkaana saat vanhan QlikView-järjestelmän rinnalle myös vastaavan määrän Qlik Sense Cloud -käyttöoikeuksia veloituksetta*, jolloin pääset hyödyntämään kaikkia uusia ominaisuuksia. Jos sinulla on sellaista dataa, jota et missään nimessä halua päästää pilveen, pääset käyttämään Qlik Senseä myös multi-cloudina eli on-premise ja pilviversion yhdistelmänä.

Ota yhteyttä, niin autamme Qlik Sense Cloud -yhteyksien rakentamisessa ja työkalun sujuvassa käyttöönotossa!

(*) Ota meihin yhteyttä selvittääksesi, oletko oikeutettu veloituksettomiin Qlik Sense Enterprise Cloud -käyttöoikeuksiin.

KIRJOITTAJA:
Panu Pihl
Pengonin myyntijohtajana Panu vastaa myyntitiiminsä tehokkuudesta ja sen jäsenten osaamisen jatkuvasta lisäämisestä. Panu toimii itsekin aktiivisesti asiakastyössä etenkin julkishallinnon sekä suurasiakkaiden ratkaisujen parissa.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi