Pengon Oy toimitti Hydrolinelle helppokäyttöisen Qlik Sense-ratkaisun, jonka myötä raportointia hyödynnetään laajalti yrityksen toiminnan kehittämisessä. 

Hydroline Oy on vuonna 1962 perustettu perheyritys, joka tuottaa maailman johtaville kone- ja laitevalmistajille palveluja hydrauli-sylintereiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin. Siilinjärveltä toimivan konsernin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 36,5 M€.

Hydrolinen haasteena oli raportoinnin jäykkyys, minkä vuoksi sitä ei voitu hyödyntää yrityksen toiminnan kehittämiseen. Yritys halusi kattavia tuloksia erityisesti yrityksen talouspuolen kehittämiseen. Raportoinnin jäykkyys ratkaistiin Qlik Sensen avulla, joka on kevyt, helppokäyttöinen ja vahvasti visualisoitu ratkaisu yrityksen raportoinnin tarpeisiin. Talousjohtaja Miikka Ylikankaan mukaan aiemmin pakkopullalta tuntunut raportointi on muuttunut Qlik Sensen myötä yksinkertaiseksi ja helpoksi prosessiksi, joka aidosti tehostaa yrityksen toimintaa.

Lataa case-kuvaus ja lue miten Pengon Oy ratkaisi Hydrolinen haasteet. Case-kuvauksen lataaminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

"Qlik Sensen avulla raportointimme on helpottunut huomattavasti ja siitä on seurannut selkeitä aikasäästöjä. Talousraportoinnissa muutaman päivän työ muuttui Qlik Sensen myötä muutaman tunnin työksi. Qlik Sense oli meille ratkaisu oikean ja ajantasaisen tiedon löytämiseen ja tietyssä mielessä organisointiin."

Miikka Ylikangas – Talousjohtaja / Hydroline Oy