Pengon toimii Myllyn Parhaan raportoinnin ja analytiikan kumppanina. Pengonin avustuksella Myllyn Parhaan QlikView’stä muokattiin paremmin analytiikkatarpeisiin vastaava kokonaisuus. Lisäksi myynnin seurantaa ja ennustamista tehostettiin Qlikin K4 Analytics -tuotteella.

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä ja sen liikevaihto on yli 50 miljoonaa

Myllyn Paras etsi kumppania ja sopivinta työkalua heidän liiketoimintansa raportoinnin kehittämiseen erityisesti myynnin osalta. Aiemmin käytössä ollut QlikView’n valmistuote ei vastannut kasvaviin raportointi- ja analytiikkatarpeisiin ja myynnissä tarvittiin väline tarkempaan tuote- ja asiakaskohtaiseen budjetointiin.

Uusien työkalujen ansiosta Myllyn Parhaalla on käytössään nopeammin ja luotettavampaa dataa päätöstensä tueksi. K4 Anayticsin ansiosta Myllyn Parhaan budjetointi on tarkentunut, mikä on parantanut myös tuotannon suunnittelua. Hyödyt näkyvät niin toimitusvarmuudessa kuin hävikin vähentymisessä.

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue miten Pengon Oy auttoi Myllyn Parasta saamaan kaiken hyödyn irti heidän QlikView -tuotteestaan. Case-kuvauksen lataaminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

”Raportit tulevat käytännössä itsestään. Ja niihin on saman tien pääsy, joten niitä pääsee heti analysoimaan ja tarkastelemaan. Meidän ei tarvitse enää käyttää aikaa, että saadaan ensin raportti aikaiseksi. -- Aikaa vapautuu raporttien tekemisestä tiedon hyödyntämiseen ja analysointiin.”

Jari Riippi - Business Controller - Myllyn Paras -konserni