Pengon Oy toimitti Vexvelle helppokäyttöisen Qlik Sense-ratkaisun. Ratkaisulla tuetaan erityisesti Vexven eri liiketoiminta-alueiden raportointia ja tiedon hyödyntämistä päätöksenteossa. 

Vuonna 1960 perustettu Vexve Oy on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Sen laaja myynti- ja jälleenmyyntiverkosto kattaa jo yli 30 maata.

Uudet raportointitarpeet vaativat Vexvellä käytössä olleen QlikView’n päivittämistä. Uuden ratkaisun täytyi olla moderni, intuitiivinen ja tukea yrityksen tiedolla johtamisen mallia. Sen täytyi vastata paitsi Vexven muuttuviin raportointitarpeisiin, myös tukea niitä pitkälle tulevaisuudessa.

Nyt Qlik Sense toimii Vexven koko liiketoiminnan BI-järjestelmänä, mutta isoimmassa roolissa se on myynnin analytiikassa. Qlik Sensestä on tullut olennainen osa niin Vexven strategista johtamista sekä operatiivisen toiminnan raportointia. Koulutusten sekä tietojohtamisen konsultaation kautta on lisätty Vexven asiantuntijoiden edellytyksiä hyödyntää Qlik Senseä ja tietoa tehokkaammin.

Lataa case-kuvaus ja lue miten Pengon Oy auttoi Vexveä löytämään heille sopivimmat raportointia tukevat työkalut. Case-kuvauksen lataaminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

“Näen ehdottomasti, että Qlik Sense tulee hyödyttämään meitä tulevaisuudessa -- me tulemme rakentamaan sinne tosi monipuolisesti toimitusketjun raportointia. Se tulee olemaan meillä huomattavasti (vanhoja järjestelmiä) laaja-alaisemmin käytössä.”

Jenni Koivunen – Head of Digital Solutions and IT – Vexve Oy