Onko näkyvyytesi EU:n kestävyysraportointiin ja sen tuomiin vaatimuksiin vielä sumuinen? Kaipaatko kirkastusta ja konkreettisia askelmerkkejä siihen, kuinka päästä liikkeelle ketterästi ja oikeaan suuntaan?

Napakka webinaaripakettimme torstaina 13.6. tarjoaa asiantuntijoiden käytännönläheiset vinkit siihen, miten lähteä valmistautumaan EU:n uusiin kestävyysraportointivaatimuksiin. Keskustelussa kokemuksiaan jakavat Sitowiseltä kestävyysasiantuntija Katariina Palomäki ja Pengonilta raportoinnin asiantuntija Ari Oksanen. Keskustelua vetää Sitowisen vastuullisuusasiantuntija Tanja Oksa.

Varaa paikkasi webinaariin, jossa ei puhuta vain lyhenteillä, vaan oivalletaan ja ymmärretään yhdessä, mitä konkreettista kestävyysraportoinnin osalta kannattaa tehdä. Parhaimmillaan olet etujoukoissa kehittämässä liiketoimintaasi ja luomassa kilpailukykyä valmistautumalla kestävyysraportointiin. Raportointi ei ole vain velvoite, vaan väline vastuullisuuden ja liiketoiminnan kehittämiseen.  

Torstaina 13.6.24 kello 9 - 9:45 järjestettävässä webinaarissa saat askelmerkit siihen, miten

  • kartoitat tiedon tarpeita tunnistamalla yritykselle olennaiset kestävyysaiheet kaksoisolennaisuusanalyysin avulla: mikä se on, miten aloitat ja keitä osallistat.

  • lähdet kehittämään toimivia mittareita ja tiedon keräämisen prosesseja. Käymme läpi esimerkkejä hyvistä mittareista, jotka integroituvat osaksi liiketoiminnan muita prosesseja.

  • pääset alkuun CSRD:n vaatimukset täyttävän kestävyysraportin tuottamisessa

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake!

Saat osallistumislinkin ja liittymisohjeet sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. 

Ilmoittautumalla webinaariin annat suostumuksesi siihen, että Pengon ja Sitowise voivat käyttää antamiasi tietoja markkinointitarkoituksiin. Sinulla on milloin tahansa mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi ja poistua markkinointilistaltamme.

Miksi aihe on tärkeä?

Kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) koskettaa kasvavaa joukkoa yrityksiä. Vuonna 2024 direktiivi tulee koskemaan listattuja yrityksiä, joissa on yli 500 työntekijää, ja vuonna 2025 velvoitteet laajenevat koskemaan kaikkia yrityksiä, joissa on yli 250 työntekijää, yli 40 miljoonan euron liikevaihto tai yli 20 miljoonan euron tase. Vuonna 2026 raportointivelvoitteet ulottuvat myös listattuihin pk-yrityksiin. Direktiivi edellyttää yrityksiltä aiempaa laajempaa ja yksityiskohtaisempaa kestävyysraportointia. Yritysten tulee raportoida toimintansa ja koko arvoketjunsa ympäristö-, sosiaaliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset sekä kestävyysteemojen taloudelliset vaikutukset. Raportoinnissa on tärkeää varmistaa kansainvälinen vertailukelpoisuus. 

 

pengon_sitowise

Webinaarin järjestävät yhteistyössä tietojohtamisen ja visuaalisen analytiikan asiantuntijatalo Pengon Oy ja monipuolisia vastuullisuuspalveluja tarjoava Sitowise Oy