Onko sinulla vaikeuksia löytää etsimääsi tietoa Qlik Cloudista? Joudutko pinnistelemään löytääksesi juuri sinulle oleellisen tiedon yrityksesi datasta?  Analytiikkaympäristössäsi on tärkeää, ajantasaista liiketoimintatietoa, mutta se jää hyödyntämättä, jos etsimiseen tarvitaan vaivaa ja aikaa.

Qlik Cloud (Qlik Sense SaaS) voidaan personoida käyttäjän tarpeisiin, jolloin käyttäjälle keskeisen tiedon löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Tämänkertaisessa Qlik Cloud -tietoiskussamme tutustumme käyttökokemuksen räätälöintiin: Tule mukaan!

Kun osallistut 8.12.2022 kello 9 - 9:30 järjestettävään Qlik Cloud -tietoiskuun:

  • Saat käytännön vinkkejä Qlik Cloud -ympäristön personointiin 
  • Opit hyödyntämään Qlik Cloud -toiminnallisuuksia arjessasi
  • Et enää hukkaa aikaa siihen, että etsit tarvitsemiasi tietoja

Tietoiskun vetää Pengonin palvelupäällikkö Ulla Koskela, joka on yksi Suomen kokeneimmista Qlik-konsulteista. Vahvan teknisen taustan omaava Ulla on toteuttanut satoja asiakasprojekteja ja kerryttänyt monipuolista kokemusta tiedolla johtamisen ratkaisuista eri toimialoilla ja toiminnoissa.

Tietoiskussa opit:

- Räätälöimään Qlik-näkymän tarpeisiisi

- Löytämään avainsovellukset ja -objektit helposti ja nopeasti

- Valitsemaan ja suodattamaan tietoa omiin tarpeisiisi sekä tallentamaan hakuja

- Tuntemaan mobiilikäytön mahdollisuudet

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake!

Tietoisku on suunnattu sinulle, jolla on Qlik Cloud analytiikkaympäristö, seuraat säännöllisesti tiettyjä avainmittareita, haluat löytää juuri sinulle keskeiset tiedot nopeasti ja kenties koet käytön hankalaksi. Tietoisku on hyödyllinen myös uudelle Qlik-käyttäjälle!

Saat osallistumislinkin ja liittymisohjeet sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.