Onko käytössäsi jo ikääntynyt QlikView -analytiikkaympäristö ja takaraivossa tarve siirtyä modernimpaan teknologiaan? Pitäisi uudistaa, mutta urakka vaikuttaa kovin vaikealta? Liity webinaariimme, missä asiantuntijamme jakavat opit ja vinkit sujuvaan siirtymään QlikView-ratkaisusta Qlik Cloudiin.

QlikView oli aikansa ehdoton edelläkävijä analytiikassa, ja samaa voi sanoa niistä organisaatioista, jotka tuotteen ottivat käyttöön. Yhä edelleen vuosien takaiset ratkaisut palvelevat käyttäjiään ja tarjoavat terävän näkymän liiketoimintatietoon.

Mutta myös kaikki hyvä tulee tiensä päähän, ja Qlik-kehityksen keihäänkärki on siirtynyt pilvituotteeseen, Qlik Cloudiin. Se yhdistää Qlikin ainutlaatuisen logiikan ja uusimman teknologian mahdollisuudet. 

Matkan varrella myös liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeet ovat luultavimmin muuttuneet. Teknologian uudistus on erinomainen taitekohta myös analytiikan sisältöjen ja rakenteiden tarkasteluun.

Analytiikkaympäristön modernisointi ja siirtymä Qlik Cloudiin on sujuvaa, kun käytössä on selkeä suunnitelma ja toimivat työkalut. Tule kuulemaan asiantuntijoidemme vinkit!

Näihin kysymyksiin saat vastauksen tiistaina 28.3. klo 9-9.45:

  • Mitä vaihtoehtoisia tapoja on siirtyä Qlik View -ympäristöstä pilvipohjaiseen Qlik Cloudiin?
  • Miten siirtymä toteutetaan käytännössä - keskeiset askelmerkit
  • Kuinka kiertää karikot, mitkä vinkit onnistumisen tueksi?

Tämä webinaari on osoitettu sinulle, joka pohdit Qlik View -ympäristön uudistamista modernimpaan teknologiaan ja koko analytiikkaratkaisun päivittämistä tämän päivän liiketoimintatarpeisiin. Olet tunnistanut uudistuksen tarpeen, mutta kenties siirtyminen teknologiasta toiseen tuntuu suurelle ja epämääräiselle projektille. Mikä siis avuksi? Tule kuulolle, kun asiantuntijamme pureutuvat aiheen pariin tiistaina 28.3. klo 9-9.45. 

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä oheinen lomake!

Saat webinaarilinkin ja liittymisohjeet sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sinulle sopisikaan. Saat webinaaritallenteen sähköpostiisi ja voit tutustua siihen sitten, kun sinulle parhaiten sopii.