<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kati Pesola Pengon Oy:n toimitusjohtajaksi

1.6.2022

Kati Pesola aloittaa Pengon Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2022. Nykyinen toimitusjohtaja ja pääomistaja Aki Autere jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

pengon_hires_srgb_6885-2Kati on toiminut Pengonin kasvujohtajana vuodesta 2021 alkaen. ”Kun aloitin Pengonilla, tähtäin oli ensisijaisesti asiakasymmärryksen ja -kokemuksen kehittämisessä. Työ jatkuu, nyt uudessa roolissa. Innolla ja ilolla tartun mahdollisuuteen luotsata tätä hienoa tiimiä. Tavoitteenamme on olla asiakkaille entistäkin vahvempi tietojohtamisen kumppani.”

Kati Pesola on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hänellä on pitkä tausta markkinoinnin ja viestinnän johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä B2B sektorilla.

”Näen, että Katin kokemus ja osaaminen palvelevat hyvin strategisia kasvu- ja kehitystavoitteitamme. Aloitamme uuden luvun Pengonin tarinassa, ja olen varma, että yritys kasvaa yhä parempana työpaikkana ja tietojohtamisen kokonaisvaltaisena osaajana”, sanoo Aki Autere.

Pesolan tehtävänkuvaan kuuluu myös jatkossa yrityksen markkinointi sekä asiakkuusvastuut.

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi