<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon ja Aiwo Digital aloittivat yhteistyön – uusia mahdollisuuksia laadullisen datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen

Julkaissut Pengon Oy 25.03.2020

Olemme aloittaneet yhteistyön jyväskyläläisen datan analysointiin tarkoitettuja tekoälyratkaisuita tuottavan Aiwo Digital:n kanssa.

“Yhteistyö Aiwon kanssa avaa meidän asiakkaillemme mahdollisuuden entistä kokonaisvaltaisempaan ja reaaliaikaisempaan näkymään yrityksen ulkoisesta toimintaympäristöstä ja siitä kerätystä datasta. Ratkaisu täydentää hyvin Pengonin tarjoamia tiedolla johtamisen palveluita.”

Aiwo tarjoaa asiakkailleen täysin uniikkiin teknologiaan perustuvan ratkaisun yrityksen laadullisen datan analysointiin. Se mahdollistaa erittäin laajojen datamassojen tehokkaan analysoinnin ja avaa yrityksellesi näkymän siihen, mistä, miten ja miksi ihmiset kommunikoivat. 

Ratkaisu syventää ymmärrystä muun muassa myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä tuote- ja palvelukehityksen tilasta ja mahdollistaa entistä paremman päätöksenteon ja johtamisen tiedon pohjalta.

Jos haluat kuulla lisää yhteistyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä meihin:

Janne Mehtälä | Pengon Oy

Janne Mehtälä
Myyntipäällikkö
040 516 8176
janne.mehtala@pengon.fi

 

 

Aiheet: Uutiset