<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon ja TimeXtender yhteistyöhön – tarjonta dataintegraatioiden hallintaan laajenee

16.6.2022

Pengon Oy ja TimeXtender ovat sopineet kumppanuudesta, ja tanskalaisyhtiön teknologia täydentää nyt Pengonin dataintegraatioihin liittyvää tuoteportfoliota. Yhteistyö varmistaa Pengonin asiakkaille parhaat työkalut tulevaisuuden integraatioratkaisujen rakentamiseen. Automaatio vapauttaa aikaa tiedonsiirron ja datan muokkauksen rutiineista tehokkaampaan datan hyödyntämiseen.

TimeXtender-teknologian avulla hallitaan ja automatisoidaan tehokkaasti dataintegraation keskeisiä prosesseja sekä suunnitellaan ja toteutetaan Microsoft Azure -teknologiaan perustuvia tietoaltaita tai -varastoja. Manuaalisen työn ja virheiden mahdollisuus vähenee ja aikaa säästyy. Teknologia palvelee erityisesti suurempia organisaatioita, joissa tietoa on paljon ja integraatiotarpeet ovat mittavia.

TimeXtender helpottaa tiedon varastointia helppokäyttöisillä toiminnallisuuksilla."Goodbye data management, welcome data empowerment"

TimeXtenderillä rakennat tiedon varastointiratkaisut ilman koodausta. ETL-prosessien hallinta helpottuu drag&drop -toiminnallisuudella. Se soveltuu niin olemassa olevien ratkaisujen modernisointiin kuin uusiin dataintegraatiohankkeisiin. Tuote sisältää valmiit kytkennät yli 250 tietolähteeseen ja kattavat ominaisuudet datan muokkaamiseen. 

TimeXtender on perustettu vuonna 2006 ja sillä on maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Kasvava kiinnostus moderniin tiedon varastointiin ajaa myös TimeXtenderin kasvua. Pengon on jo entuudestaan Qlik Data Integration Platform -kumppani. TimeXtender-kumppanuuden myötä Pengon hakee yhä vahvempaa asemaa tietojohtamisen kokonaispalveluissa. 

– Tietojohtaminen on ydinliiketoimintaamme ja haluamme palvelumme kattavan koko tiedon elinkaaren dataintegraatioista analytiikkaan ja liiketoiminnan tiedolla johtamiseen. Tämä uusi kumppanuus on tärkeä askel integraatiotarjontamme vahvistamisessa, sanoo Ari Oksanen Pengonilta.

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat keskustella dataintegraatio- tai tietovarastoinnin palveluista tai kaipaat tukea seuraaville askelillesi kohti sujuvampia tietojohtamisen prosesseja, jätä meille viesti.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä sisältömme:

KIRJOITTAJA:
Ari Oksanen
Ari toimii Pengonilla myyntijohtajan roolissa. Yrittäjänä ja erilaisissa johtotehtävissä toimineena hän tuntee liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen haasteet ja osaa yksilöidä eri palvelukokonaisuuksien tuottaman lisäarvon asiakkaalle.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi