<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon Microsoftin Gold Partner -kumppaniksi

10.8.2021

Tietojohtamisen asiantuntijatalo Pengon on saavuttanut kultatason Microsoftin kumppanuusohjelmassa.

Pengonille myönnetty Microsoftin Data Platform Gold -sertifikaatti on osoitus asiantuntijuudesta ja osaamisesta data-alustojen alueella. Pengonin dataintegraatio- ja analytiikkapalvelut perustuvat moderneihin pilvipohjaisiin teknologioihin, ja sertifikaatin painottama Microsoft Azure -osaaminen on tärkeä osa toimintaa.

Untitled design (2)

Microsoftin Data Platform Gold -sertifikaatti edellyttää teknistä osaamista, jolla varmistetaan tietokantojen tehokas toiminta, datan luokittelu ja tietoturva. Gold-tason sertifiointi tarkoittaa vahvaa osaamista ja tietämystä Microsoftin tuotteista ja teknologioista sekä niiden käyttöönotosta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Kultakumppanilta edellytetään myös näyttöjä käytännön toteutuksista.

Tietojohtamisen kokonaisvaltaisena asiantuntijana Pengon tarjoaa dataintegraatiot, analytiikkatyökalut eri valmistajien teknologioilla sekä tiedolla johtamisen palvelut. Kultakumppanuus edustaa korkeinta osaamista ja kokemusta Microsoft-teknologioiden hallitsemisessa ja kertoo myös tiiviistä yhteistyöstä Microsoftin kanssa.

Haluatko lisää tietoa Microsoft Azure -palvelualustasta?

Maksuton Microsoft Azure -tehokäyttöön webinaarisarja sisältää kattavan annoksen tietoutta Azure-palveluista. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan kokonaisuuteen. Webinaarin järjestää yhteistyökumppanimme Arrow.

Lue lisää ja rekisteröidy

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi