<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon vahvistaa tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiä

15.6.2021

Tiedolla johtamisen asiantuntija Pengon Oy on vahvassa kasvussa. Uusimpien rekrytointien myötä osaaminen vahvistuu entisestään.

Tiedolla johtaminen tunnistetaan ja tunnustetaan yhä useammin organisaation menestystekijäksi. Siinä, missä organisaatio on oman liiketoimintansa paras asiantuntija, tiedolla johtamiseen liittyvää erityisosaamista ei useinkaan löydy talon sisältä. Siksi kiinnostus asiantuntijapalveluihin on vahvasti kasvussa. Tässä kasvussa on mukana myös Pengon Oy.

Tiedolla johtamisen asiantuntija Pengon Oy on vahvassa kasvussa.

Uusimmat kasvot Pengon-tiimissä: Yong Han, Niko Söderholm, Kati Pesola, Bernardo Di Chiara, Tuuli Halmesaari, Timo Neronen ja Jukka Utriainen. Lasse Kallioniemi puuttuu kuvasta.

Tietojohtamisen ja tietovarastoinnin tuntemusta

Yong Han, Timo Neronen ja Bernardo Di Chiara liittyivät Pengonin konsulttitiimiin viime vuoden lopussa. Tänä keväänä osaajajoukko täydentyi edelleen, kun tietojohtamisen konsultteina aloittivat Lasse Kallioniemi, Jukka Utriainen ja Niko Söderholm. 

Uusien työntekijöiden osaamisen painopisteet täydentävät toisiaan: Yongin ja Lassen pitkä kokemus tietojohtamisesta näkyy etenkin Qlik-osaamisena, Yong työskentelee mielellään myös Power BI-projekteissa. Bernardon ja Timon työssä painottuu tietovarastojen osaaminen, myös Niko tekee töitä tietovarastojen parissa. Lisäksi Niko keskittyy Power BI -ratkaisuihin – samoin kuin Jukka.

Jokaisen tekeminen taipuu myös muille tietojohtamisen osa-alueille asiakkaan ja projektin tarpeen mukaan. Ryhmä tuo mukanaan tiedolla johtamisen toimialaosaamista muun muassa energia- ja graafiselta alalta sekä IT:n, kiertotalouden ja koulutuksen parista.

Liiketoiminnan kasvuvoimaa

Pengonin kasvujohtajana aloittanut Kati Pesola keskittyy asiakaskokemuksen kehittämiseen, liiketoiminnan kasvun edistämiseen sekä markkinointiin. Markkinoinnissa on vahvasti mukana myös Tuuli Halmesaari, jonka monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös talouden ja hallinnon arjen pyöritys Nisa Leinosen äitiysloman aikana.

Niin uudet kuin vanhat pengonlaiset kuulevat mielellään lisää sinun liiketoiminnastasi ja ajatuksistasi tiedolla johtamisen saralla!

Pengonin toimipisteet ovat Jyväskylässä ja Vantaalla. Tutustu koko henkilöstöömme tästä.

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi