QlikView on Suomen suosituin Business Intelligence -järjestelmä - eikä syyttä. Uskomme, että suosio kertoo QlikView'n vahvuuksista: mm. nopea käyttöönotto, helppokäyttöisyys ja intuitiivisuus ovat asioita, joita käyttäjät arvostavat. QlikView'n asemaa vahvistaa myös toimialariippumattomuus.

Tämä opas on kattava suomenkielinen tietopaketti siitä, miten QlikView-projekti toteutetaan onnistuneesti. Opas sopii myös jo QlikView:tä käyttäville.

Oppaassa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

  • Mitä sinun tulisi tietää ennen QlikView:n hankintaa?
  • Miten hyvä QlikView-toimittaja valitaan?
  • Mitä järjestelmän hankinta maksaa?
  • Millaisessa ajassa QlikView:n oikeasti saa käyttöön?
  • Muistilista onnistuneeseen QlikView-projektiin


Lataa opas oheisella lomakkeella. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään ja se on täysin maksutonta.

"Kuten niin monen muunkin hankinnan kanssa, myös QlikView:n kohdalla kumppanin valinnalla on iso merkitys. QlikView:n suurin etu on se, että järjestelmä räätälöidään aina kunkin yrityksen tarpeiden mukaan. Vaikka tämä on QlikView:n suuri vahvuus, antaa se samalla myös järjestelmän kehittäjälle suuren vastuun. Siksi kumppanin valinnassa on oltava tarkkana."

"Yksi tärkeimmistä on arviointikriteereistä toimittajaa valittaessa on se, miten laaja tuoteportfolio toimittajalla on. Onko kyseessä iso IT-palvelutalo, jolla on kymmeniä toimitettavia tuotteita vai nimenomaan QlikView-erikoisosaaja?"

opaskuva-qlikview.png