Qlik Mobiilikäyttö – BI-työkalu saatavillasi laitteesta ja paikasta riippumatta

Julkaissut Pengon Oy 23.11.2017

Mobiililaitteiden käyttö on kasvussa niin arjessa kuin työelämässäkin, joten mobiilikäyttöä vaaditaan myös BI-järjestelmältä. Täysimittainen sovelluskehitys onkin mahdollista myös mobiilissa ja esimerkiksi Qlik-ratkaisut skaalautuvat käytettävän laitteen ruudulle sopivaksi kaikilla selaimilla. Tehokas tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen onnistuu siis riippumatta laitteesta tai sijainnista.

Lue lisää

Mobiili Business Intelligence – turvallista tiedonhallintaa kaikilla laitteilla

Julkaissut Pengon Oy 19.8.2015

Mobiilikäyttö on viime aikoina noussut yhdeksi BI-järjestelmien perusvaatimukseksi etenkin yrityksille, jotka pyrkivät saavuttamaan kilpailuetua Business Intelligencen avulla. Modernit mobiiliratkaisut tuovat helpotusta yritysten päätöksentekijöiden ja muiden tietotyöläisten arkeen, kun ajantasaiset, tärkeät tiedot voi tarkistaa missä ja milloin vain, käytetystä päätelaitteesta riippumatta. 

Mobiilit BI-ratkaisut ovat avain täysin uudenlaiseen menestykseen, mutta onko niiden käyttö turvallista? Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin mobiileja BI-ratkaisuja ja arvioimme niiden käyttöä tietoturvan näkökulmasta.

Lue lisää