<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon vahvistaa tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiä

Julkaissut Pengon Oy 15.06.2021

Tiedolla johtamisen asiantuntija Pengon Oy on vahvassa kasvussa. Uusimpien rekrytointien myötä osaaminen vahvistuu entisestään.

Lue lisää

Pengon ja Aiwo Digital aloittivat yhteistyön – uusia mahdollisuuksia laadullisen datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen

Julkaissut Pengon Oy 25.03.2020

Olemme aloittaneet yhteistyön jyväskyläläisen datan analysointiin tarkoitettuja tekoälyratkaisuita tuottavan Aiwo Digital:n kanssa.

Lue lisää

Pengon on kuukauden K4 Analytics Partner!

Julkaissut Pengon Oy 12.12.2017

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden, jonka avulla voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen ja simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Pengonin pitkäjänteinen työ ja ketterä kehitys Qlik-alustalla on huomattu myös partnerin parissa: Pengon on nimetty K4 Analyticsin kuukauden partneriksi joulukuussa 2017!

Lue lisää

Terveiset Qlik Qonnections 2017 -tapahtumasta

Julkaissut Ari Oksanen 26.05.2017

Viime viikolla järjestettiin Qlik Qonnections 2017, maailmanlaajuinen Qlik-käyttäjäorganisaatioiden ja kumppanien kongressi Orlandossa, Floridassa. Myös Pengonilta oli paikalla iskuryhmä yli 3000 osallistujan joukossa - itseni lisäksi palvelupäällikkö Heini Kannisto ja toimitusjohtaja Aki Autere. Myös muutamia suomalaisia asiakkaita oli mukana, toivottavasti ensi vuonna vielä enemmän!

Lue lisää

Pengon Oy valittiin vuoden Qlik-kumppaniksi 2016!

Julkaissut Pengon Oy 3.02.2017

Pengon valittiin vuoden 2016 Qlik-kumppaniksi Suomessa!

Lue lisää

Pengon Oy Suomen ainoa Qlik Elite Solution Provider

Julkaissut Pengon Oy 15.11.2016

Edistyneitä Business Intelligence -ratkaisuja toimittava Qlik on myöntänyt Pengonille Elite-tason kumppanuuden. Elite-tason kumppanuus on tunnustus hyvästä työstä ja se mahdollistaa etuja myös asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Lue lisää

Millaista on työskennellä BI-konsulttina Pengonilla?

Julkaissut Heini Kannisto 17.10.2016

Business Intelligence (BI) -maailmaan tutustuin harjoittelun ja maisterin tutkinnon kautta. Tutkintoni gradu käsittelee PK-yritysten Business Intelligence -ratkaisuja ja tiedonhaussa Pengonin nimi tuli esiin useasti. Kiinnostuin aiheesta niin vahvasti, että päätin hakea töihin paikalliseen BI-taloon, Pengoniin, jossa erilaiset tiedolla johtamisen ratkaisut on viety pitkälle hyvien BI-alustojen ja asiantuntijoiden voimin.  Pengonilla ei ollut avoimia paikkoja auki sillä hetkellä, mutta sain työpaikan lähettämäni avoimen hakemuksen seurauksena.

Lue lisää

Pengon toimittaa Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirille ratkaisun työterveyden tunnuslukujen raportointiin

Julkaissut Pengon Oy 6.10.2016
Pengon toimittaa Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirille Qlik Sense -raportointiratkaisun, jonka avulla Kuopion Yliopistollisen Sairaalan sisäinen työterveyshuolto raportoi keskeisiä työterveyden ja työhyvinvoinnin tunnuslukuja. Selainkäyttöinen raportointiratkaisu on integroitu Acute-järjestelmään, joka on työterveyshuollon potilastietojärjestelmä. 
Lue lisää

Haemme BI-konsulttia!

Julkaissut Pengon Oy 26.09.2016

Kasvun vauhdittamina haemme jatkuvasti uusia BI-konsultteja työskentelemään asiakasprojekteissa joko Jyväskylässä tai pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kaikkien aikojen suosituimmat blogiartikkelimme

Julkaissut Pengon Oy 9.09.2015

Välillä on hyvä kääntää katse menneisyyteen ja tarkastella jo saavutettuja tuloksia, jotta myös tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa. Paitsi että tämä on neuvomme myös asiakkaillemme, otimme omasta neuvostamme vaarin ja katsastimme saavutuksiamme blogin saralla. Tässäpä siis teille lukijoillekin listausta siitä, mitkä ovat olleet teidän mielestänne kiinnostavimpia aiheitamme tähän mennessä. Mukavia lukuhetkiä!

Lue lisää