Organisaatiot ovat keränneet dataa jo pidemmän aikaa, mutta siitä huolimatta olemassa olevan tiedon hyödyntäminen on suhteellisen vähäistä. Tänä päivänä organisaatioilla on kuitenkin hyvät valmiudet tuottaa lisäarvoa keräämästään datasta - kunhan dataa osataan lukea ja ymmärtää.

Gartnerin tutkimuksen (2/2018) mukaan puutteellinen datalukutaito todettiin kuitenkin merkittäväksi esteeksi liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Kun datalukutaito tuodaan osaksi yrityskulttuuria, pystyvät organisaatiot taklaamaan tiedon hyödyntämiseen liittyviä haasteita tehokkaammin. Lisäksi Gartner arvioi, että organisaatiot tulevat panostamaan datalukutaidon kehittämiseen huomatessaan omat puutteensa ja taitojen välttämättömyyden.

Järjestämme 4. joulukuuta aiheesta webinaarin, josta saat tietoa kilpailuedun kasvattamisesta, liiketoimintatiedon hyödyntämisestä ja datalukutaidon merkityksestä. Osallistumalla maksuttomaan webinaariin saat vastauksen mm. näihin kysymyksiin:

  • Miten datalukutaito kasvattaa kilpailuetua?
  • Miksi yritykset eivät pääse eteenpäin datan hyödyntämisessä vaan tyytyvät keräilijän rooliin?
  • Miten voit edistää datalukutaitoa omassa organisaatiossasi?
  • Miten datalukutaito liittyy yrityskulttuuriin?

Webinaari järjestetään tiistaina 4.12.2018 klo 14 (kesto n. 45 min)

Saat webinaarilinkki ja liittymisohjeet sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Webinaari on täysin maksuton. Jos ajankohta ei sovi kalenteriisi, saat webinaaritallenteen joka tapauksessa sähköpostiisi.

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä oheinen lomake!

Datalukutaito webinaari

Miten voimme tuottaa, analysoida ja ymmärtää tietoa ylivoimaisen kilpailuedun saavuttamiseksi ja jalkauttaa tiedolla dominointi osaksi organisaatiokulttuuria?