<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haemme BI-konsulttia!

Julkaissut Pengon Oy 26.09.2016

Pengon_virallinen_logo_2015_lapinakyva.pngKasvun vauhdittamina haemme jatkuvasti uusia BI-konsultteja työskentelemään asiakasprojekteissa joko Jyväskylässä tai pääkaupunkiseudulla.

Keitä olemme?

Me pengonilaiset parannamme asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta yhdistämällä tärkeät tiedot ymmärrettävästi ja havainnollisesti päätöksenteon tueksi. Olemme Suomen osaavin Qlik-asiantuntija. Olemme ainoa Qlik Elite Solution Provider -kumppani Suomessa ja meillä on valtuutus toteuttaa myös virallisia Qlik-koulutuksia.

Tuletko mukaan?

Meillä sinulla on mahdollisuus ainutlaatuiseen matkaan yhdessä hyvien asiakkaidemme kanssa. Pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin eri toimialoilla ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi analytiikan ja visualisoinnin parissa. Voit myös sertifioida osaamisesi - olemme ylpeitä konsulttiemme ammattitaidosta ja se näkyy myös CV:ssä.

Mitä haemme?

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa asiakkaille Qlik-sovelluksia yhdessä muun tiimin kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu asiakasrajapinnassa työskenteleminen ja asiakkaan tarpeen sekä liiketoiminnan ymmärtäminen. Projektit vaihtelevat pikaisemmista ad hoc-tyylisistä lisäyksistä suurempiin kokonaisuuksiin. Suurin osa työstä tehdään toimistolla, jonka lisäksi tapaat asiakkaita projekteihin liittyen.

Arvostamme itsenäistä otetta, kykyä työstää useita samanaikaisia projekteja, IT-alan koulutusta ja tietokantaosaamista sekä yleistä ymmärrystä liiketoimintaprosesseista.

Tehtävä tarjoaa osaavalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavassa ja itsenäisessä tehtävässä.

Toimitathan hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@pengon.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Pasanen, ville.pasanen@pengon.fi, 044 285 1688.

Aiheet: Uutiset