<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pengon Oy Suomen ainoa Qlik Elite Solution Provider

Julkaissut Pengon Oy 15.11.2016

Pengon_virallinen_logo_2015_lapinakyva.pngEdistyneitä Business Intelligence -ratkaisuja toimittava Qlik on myöntänyt Pengonille Elite-tason kumppanuuden. Elite-tason kumppanuus on tunnustus hyvästä työstä ja se mahdollistaa etuja myös asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Qlik Elite Solution Provider –tason voi saavuttaa, kun Qlik-partnerilla on riittävästi osaamista ja volyymia Qlik-ratkaisujen parissa. Elite-tason kumppanuus tarkoittaa siis automaattisesti sitä, että partnerilla löytyy vankkaa osaamista sekä liiketoiminnan, että Qlik-ratkaisujen tekniikan osalta. Asiakkaamme voivat siis jatkossakin entistä varmemmin luottaa siihen, että Qlik-osaamisemme on maailman huipputasoa.

Qlik-partnereiden aktiivisuus ja osaaminen tarkastetaan aina neljännesvuosittain ja kriteerit Elite-tason saavuttamiseen ovat vaativat. Elite-tason kumppanuuden saavuttamisen haasteellisuudesta kertonee se, että Suomessa vastaavan tason partnereita ei ole muita kuin Pengon, ja Pohjoismaissakin Elite-kumppaneita löytyy nyt vuoden 2016 lopussa vain 5 kpl.

Elite-kumppanuustason myötä Pengonilla on muun muassa mahdollisuus järjestää virallisia Qlik-koulutuksia asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Asiakas voi siis koulutusten kautta ansaita virallisia Qlik-sertifikaatteja. Koulutamme asiakkaitamme erilaisten raportointiratkaisujen saloihin sekä opastamme, kuinka henkilöstö voi tuottaa omia raportteja itsenäisesti – ilman asiantuntijan, taloushallinnon tai IT-osaston mukanaolon tarvetta. Koulutuspalvelumme voidaan räätälöidä myös täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue lisää koulutuksistamme täältä.

Vaikka kriteeristö Elite-tason kumppanuuteen on vaativa, tavoitteenamme on pysyä Business Intelligence -kärkijoukossa myös jatkossa. Teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme asiakkaillemme entistä parempia BI-ratkaisuja. Kahdeksassa vuodessa Pengon Oy on kasvanut kahden yksinyrittäjän raportointipajasta Suomen suurimmaksi Qlik-partneriksi ja nyt Elite-tason kumppaniksi.

Olemme nyt myös entistä kiinnostavampi työnantaja, kun maan parhaat BI-osaajat etsivät uusia haasteita sekä mahdollisuuksia oppia lisää. Haemme koko ajan uusia osaajia, joiden missiona on rakentaa huippuluokan analytiikkaratkaisuja. Pengonlaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa Business Intelligence -kentällä vahvalla osaamisellaan ja avoimuudellaan, ja aiomme jatkaa samalla tiellä jatkossakin.

Aiheet: Uutiset