Oletko kiinnostunut Qlik Sense -järjestelmästä tai sen hankinnasta? Lataa kattava opas, josta saat monipuolista tietoa BI-järjestelmään liittyen.

Qlik Sense on uuden sukupolven tiedolla johtamisen ratkaisu. Järjestelmän avulla saat organisaatiossa hajallaan olevan liiketoimintatiedon
yhteen paikkaan ja johdat näin yritystäsi tehokkaammin - missä tahansa, milloin tahansa.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisia ominaisuuksia Qlik Sensessä on?
  • Mitä Qlik Sensellä voi tehdä ja millaisia hyötyjä se tarjoaa?
  • Millaisille yrityksille Qlik Sense sopii?
  • Miten tiedonhallinta ja tiedon analysointi helpottuu Qlik Sensen avulla?
  • Mitä järjestelmän hankinnassa on syytä ottaa huomioon?

Oppaan saat täyttämällä oheisen lomakkeen. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Opas-Qlik-Sense.png

Mikä on Qlik Sense?

Qlik Sense on Suomessa ja koko maailmassa yleisesti käytetty BI-järjestelmä. Qlik Sense yhdistää organisaatiossa hajallaan eri lähteissä ja järjestelmissä olevan liiketoimintatiedon yhteen ja samaan paikkaan. Sen avulla painopiste siirtyy liiketoimintatiedon keruusta, käsittelystä ja varastoinnista tiedon analysointiin ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Mitä Qlik Sensellä voi tehdä?

Qlik Sensen ensiluokkaisuus perustuu myös sen visuaalisuuteen ja intuitiiviseen käyttöön. Qlik Sensen avulla kuka tahansa organisaatiossa voi luoda itsenäisesti sovelluksia, raportteja, visualisointeja ja tutkia tietoa omien tarpeidensa mukaisesti. Käytännössä Qlik Sense siirtää vallan suoraan loppukäyttäjälle. Helposti ymmärrettävä ja saatavilla oleva tieto auttaa toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä, minkä lisäksi koko henkilöstö voi käyttää tietoa jokapäiväisen työnsä tehostamiseksi.