Haluatko perustaa päätöksesi ajantasaiseen, luotettavaan liiketoimintatietoon ja hyödyntää organisaatiosi dataa tehokkaasti? Kuluuko osaajiesi aika ja resurssit datan keräämiseen ja käsittelyyn sen hyödyntämisen sijaan? Kuinka notkeasti tietoarkkitehtuurisi taipuu palvelemaan käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeita?

Tutkimuksen mukaan data-ammattilaiset käyttävät jopa 56% työajastaan prosessien seurantaan ja hallintaan ja vain 22% lisäarvoa tuottavaan kehittävään työhön.Tässä kuvaan astuu tietovarastoautomaatio, jonka avulla organisaatiot voi vapauttaa asiantuntijoidensa aikaa ja resursseja.

Tämä webinaari on suunnattu sinulle, joka haluat modernisoida, optimoida ja automatisoida tietovarantojen - tietovarastojen ja/tai tietoaltaiden - hallinnan Microsoft Azure –ympäristöissä.

Kun lataat webinaarimme:

  • Ymmärrät, miten voit modernisoida nykyisen tietovarastosi tai tietoaltaasi hallinnan tietovarastoautomaation avulla
  • Tiedät, kuinka voit hallita tehokkaasti koko dataputkea useista eri lähteistä käyttäjille eri analytiikkaympäristöissä
  • Näet, kuinka voit säästää aikaa ja resursseja visuaalisen, helpon TimeXtender- työkalun avulla

Jos sinua mietityttää liiketoimintatiedon keräämiseen käytettävät resurssit, datan tehokas hyödyntäminen ja olet kiinnostunut kuulemaan lisää tietovarastoautomaation mahdollisuuksista Azure-ympäristössä, lataa webinaariimme.

Esitys on osin englanninkielinen.

*Gartner: Survey of Data Professionals