<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oikealla tiedolla johtaminen - Katso webinaaritallenne!

09.02.2017

 Webinaari: Oikealla tiedolla johtaminen

Järjestimme joulukuussa 2016 webinaarin aiheesta "Oikealla tiedolla johtaminen - Case: Hydroline Oy". Katso tallenne webinaarista ja opi lisää Qlik Sensen hyödyntämismahdollisuuksista!

Webinaarissa asiakkaamme Hydroline Oy:n talousjohtaja Miikka Ylikangas esittelee, kuinka Qlik Sense -ratkaisua käytetään johtamisen työkaluna heidän yrityksessään. Webinaarista saat varmasti näkökulmia siihen, mitä kaikkea Qlik Sense voi mahdollistaa myös teidän liiketoiminnassanne!

Katso tallenne webinaarista

Hydroline otti Qlik Sense:n käyttöön huhtikuussa 2016 ja ratkaisua hyödynnetään tänä päivänä myynnin, talouden ja hankinnan osa-alueille. Miikka on myös itse osallistunut sovelluskehitykseen, sillä Hydrolinella on alusta alkaen ollut suuri mielenkiinto omatoimista sovelluskehitystä kohtaan.

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1962 Kuopiossa, ja työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 250 henkilöä Suomessa ja Puolassa. Hydrolinen asiakkaat ovat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia aloillaan ja yrityksen tarkoituksena on kasvaa edelleen kansainvälisillä markkinoilla. 

Katso tallenne webinaarista

 

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi