<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oikealla tiedolla johtaminen - Katso webinaaritallenne!

Julkaissut Pengon Oy 9.02.2017

 Webinaari: Oikealla tiedolla johtaminen

Järjestimme joulukuussa 2016 webinaarin aiheesta "Oikealla tiedolla johtaminen - Case: Hydroline Oy". Katso tallenne webinaarista ja opi lisää Qlik Sensen hyödyntämismahdollisuuksista!

Webinaarissa asiakkaamme Hydroline Oy:n talousjohtaja Miikka Ylikangas esittelee, kuinka Qlik Sense -ratkaisua käytetään johtamisen työkaluna heidän yrityksessään. Webinaarista saat varmasti näkökulmia siihen, mitä kaikkea Qlik Sense voi mahdollistaa myös teidän liiketoiminnassanne!

Katso tallenne webinaarista

Hydroline otti Qlik Sense:n käyttöön huhtikuussa 2016 ja ratkaisua hyödynnetään tänä päivänä myynnin, talouden ja hankinnan osa-alueille. Miikka on myös itse osallistunut sovelluskehitykseen, sillä Hydrolinella on alusta alkaen ollut suuri mielenkiinto omatoimista sovelluskehitystä kohtaan.

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1962 Kuopiossa, ja työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 250 henkilöä Suomessa ja Puolassa. Hydrolinen asiakkaat ovat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia aloillaan ja yrityksen tarkoituksena on kasvaa edelleen kansainvälisillä markkinoilla. 

Katso tallenne webinaarista

 

Aiheet: Tietojohtamisen hyödyt