<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suosituimmat Business Intelligence -blogiartikkelimme

03.07.2017

blogi_listaus_kuva.jpg

Listasimme tähän mennessä suosituimmat Business Intelligence -aiheiset artikkelit Pengonin blogista. Mukavia lukuhetkiä!

Business Intelligencen usein kysytyt kysymykset (ja vastaukset)

Business Intelligence on tällä hetkellä yrityspäättäjiä kiinnostava aihe ja siihen liittyykin monia kysymyksiä. Tiedätkö sinä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin BI:stä? Lue lisää.

Qlik Sense julkaistu - Mistä on kyse?

Qlik Sense on Qlikin julkaisema uusi Business Intelligence -työkalu. Sense ei ole QlikView:n uusi versio, vaan täysin oma järjestelmänsä. Qlik Sensen avulla Business Intelligencen hyödyntäminen on mahdollista entistä pienemmillä kustannuksilla. Lue lisää.

6 harhakäsitystä Business Intelligencestä - miten asiat olivat ennen ja miten ne ovat nykyään?

Business Intelligenceen liittyy monia harhakäsityksiä. Osa näistä liittyy ihan puhtaasti virheellisiin ennakkoluuloihin, mutta osa taas perustuu asioihin, jotka ovat ammoisina aikoina olleet totta. Tekniikka ja BI-osaaminen ovat kuitenkin kehittyneet huikeasti, joten nyt on hyvä hetki tuulettaa käsityksiään ja päästä BI:ssäkin nykytilanteen tasalle. Tässä artikkelissa käsittelemmekin siis yleisimpiä BI-harhakäsityksiä ja sitä, miten asiat todellisuudessa ovat nykypäivänä. Lue lisää. 

BI:n hyödyt PK-yritykselle ja oikean järjestelmän valinta

Business Intelligence kiinnostaa myös PK-yritysten päättäjiä, mutta se herättää myös kysymyksiä. Miten PK-yritys hyötyy BI:stä? Millainen BI-järjestelmä soveltuu PK-yritykselle? Lue lisää. 

Excel vs. Qlik

Excel on hyvä työkalu perustehtäviin, mutta laskentakaavojen monimutkaistuessa ja vaatimusten lisääntyessä Excelillä toteutetut raportit ja laskelmat voivat käydä työläiksi. Tässä artikkelissa avaamme näkemystämme siitä, miksi Excel-kaavat olisi syytä korvata helppokäyttöisellä BI-ratkaisulla. Lue lisää. 


Voit halutessasi tutustua myös muihin blogiartikkeleihimme ja oppaisiimme:

Business Intelligence - Usein Kysytyt Kysymykset (ja vastaukset)

 

KIRJOITTAJA:
Pengon Oy
Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi