<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Havainnollistatko vai harhautatko tiedon visualisoinnilla?

Julkaissut Pengon Oy 5.01.2018

Tiedon visualisoinnin perimmäinen tarkoitus on esittää luvut ymmärrettävässä muodossa. Hyvä visualisointi ei jätä tulkinnan varaa, vaan sen ensimmäistä kertaa näkeväkin pystyy helposti poimimaan visualisoinnin pääkohdat. Suurenkin tietomäärän omaksuminen on visualisoinnin kautta tehokkaampaa, jolloin tiedon pohjalta tehdyt päätöksetkin syntyvät nopeammin.

Lue lisää

5 vinkkiä tiedon visualisointiin

Julkaissut Pengon Oy 24.10.2017

Tiedon visualisoinnin tehtävänä on tehostaa lukujen tarjoaman tiedon ymmärrystä ja siten ohjata liiketoimintaa oikeaan suuntaan. Visualisoinnilla saavutetaan kiistattomia hyötyjä, joista merkittävin on jatkuvasti kasvavan datamäärän tehokkaampi tulkinta. Mutta miten kannattaisi lähteä liikkeelle ja millaisia hyviä käytänteitä visualisointiin liittyy? Tässä listaus käytännön vinkeistä onnistuneen lopputulokseen saavuttamiseksi!

Lue lisää

Qlik Sensen visuaalisuus ja intuitiivisuus

Julkaissut Pengon Oy 29.03.2016

Qlik Sense on monipuolinen järjestelmä, jossa on monia hyviä ominaisuuksia tiedon analysoinnin ja raportoinnin tueksi. Qlik Sensen ensiluokkaisuus perustuu erityisesti sen visuaalisuuteen ja intuitiiviseen käyttöön. Mitä nämä ominaisuudet kuitenkin käytännössä tarkoittavat?

Lue lisää

Tiedon visualisoinnin hyödyt

Julkaissut Pengon Oy 16.03.2016

Datamäärän kasvaessa liiketoiminnalle kriittisen tiedon tärkeys korostuu entisestään. Valtavasta datamassasta tulee yhdellä silmäyksellä erottaa tärkeimmät luvut ja trendit, jotta liiketoimintaa voidaan ohjata oikeaan suuntaan nopeallakin aikataululla. Suuria datamääriä onkin helpompi tulkita, kun tieto muutetaan visuaaliseen muotoon. Kuinka tiedon visualisointi hyödyttää käytännössä? Miksi tietoa on hyvä visualisoida?

Lue lisää