<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2394912390624130&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Koe BI-järjestelmän hyödyt helpolla PoC-toteutuksella

11.11.2021

Haluaisitko tietää, millaista tiedolla johtaminen BI-järjestelmällä voisi olla sinun organisaatiossasi? Tätä pääset kokeilemaan helposti Proof of Concept (PoC) -toteutuksella! Rakennamme 3 päivässä organisaationne dataan perustuvan BI-sovelluksen. Kuukauden testikäytössä saat aidon käsityksen modernin raportoinnin ja analytiikan mahdollisuuksista.

”Olimme tyytyväisiä siihen, mitä
Pengon sai näin lyhyessä ajassa aikaan.
Se oli mielestämme hyvä suoritus.”
- Teuvo Halonen, Molok

Lue lisää asiakastarinasta.


Proof of Concept (PoC) on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla analytiikan hyödyntämistä liiketoiminnassa. Se on aidosti testaamisen arvoinen - näet, mitä tiedolla johtaminen on käytännössä ja millaisen muutoksen se tuo päätöksentekoon ja prosesseihin.

PoC ei kuitenkaan ole vain hieno testausmahdollisuus, vaan se tuo lisäarvoa ja vastinetta investoinnille jo itsessään. Tässä lupauksemme.

BI-järjestelmän PoC-toteutus Pengonin kanssa

Helppo ja kätevä organisaatiollesi

PoC on kevyt tapa kokeilla tiedolla johtamista. Se ei vaadi organisaatioltasi suurta panostusta, mutta tarjoaa silti huikeita hyötyjä ja mahdollisuuksia. Rakennamme PoC-toteutuksen organisaatiollesi 3 päivässä kiinteään hintaan.

Aluksi määrittelemme tavoitteet ja käyttötapaukset PoC:ille liiketoimintatarpeidesi pohjalta. Tämän jälkeen rakennamme BI-sovelluksen, jota henkilöstösi pääsee testaamaan ja käyttämään päivittäisessä työssään kuukauden ajan.

Omaan dataanne perustuva sovellus

PoC toteutetaan organisaationne järjestelmäympäristössä, omaa liiketoimintadataanne hyödyntäen. Käytännössä rakennamme käyttöösi oikean Business Intelligence -sovelluksen pienessä ja rajatussa mittakaavassa.

Se toimii kuten varsinainen BI-järjestelmä - integroimme sen valittuun lähdejärjestelmään (esim. ERP), jossa tapahtuvat muutokset päivittyvät automaattisesti PoC-raporteille ja analytiikkaan.

Pengon-toteutuksena PoC ei siis ole pelkkä demo tai kuvaus raportointimahdollisuuksista, vaan aito työkalu organisaation käyttöön.

Erinomainen testimahdollisuus

PoC:n avulla henkilöstösi näkee jo kuukauden aikana, millaisen muutoksen moderni BI-järjestelmä tuo raportointiprosesseihin. Aikasyöppö manuaalinen tiedonkeruu ja -käsittely eri järjestelmistä ja Exceleistä poistuu, kun BI-sovellus tekee sen työntekijöidenne puolesta. Näin henkilöstönne pääsee suoraan laatimaan laadukkaita visuaalisia raportteja ja käyttämään dataa päätöksenteon tukena.

Itsessään lisäarvoa tuova

Meille on tärkeää, että toteuttamamme PoC tuo organisaatiollesi lisäarvoa jo itsessään. Jotta saatte kaiken hyödyn irti BI-järjestelmän kokeilusta, autamme valitsemaan käyttökohteeksi todellisen raportointihaasteen. Useissa tapauksissa se koskee kriittistä liiketoimintatietoa, jota on aiemmin ollut vaikeaa tai lähes mahdotonta saada irti operatiivisista järjestelmistä.

Käytännössä toteutus voi tarkoittaa esimerkiksi myynnin tai talouden tunnuslukujen raportointia ja analytiikkaa, mikä on vaatinut tähän saakka paljon manuaalista työtä. PoC-toteutuksessa nämä tiedot näkyvät helposti analyysi- ja raportointisivuilla. Niistä henkilöstösi pystyy suodattamaan kätevästi haluamaansa tietoa datasta. 

Ensimakua yhteistyöstä Pengonin kanssa

Toteutamme PoC:in toiveesi mukaan paikan päällä organisaatiossanne tai etätyönä. Asiantuntijanne ovat tervetulleita seuraamaan läheltä, miten rakennamme organisaationne tarpeisiin räätälöidyn raportointi- ja analytiikkaympäristön. Tämän ovat kokeneet hyödylliseksi esimerkiksi sovellusten ylläpitäjät, kehittäjät ja raporttien laatijat. Henkilöstönne oppimista BI-järjestelmän käyttäjiksi tuemme myös tukipalveluillamme, jotka ovat käytettävissä koko PoC-toteutuksen ajan.PoC-toteutuksen vaiheet


Olemme rakentaneet PoC-toteutuksiin selkeän palvelumallin. Sen avulla varmistamme onnistuneen lopputuloksen sovitussa ajassa.  Selkeä kuva projektin kulusta tekee yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa molemmille. PoC-toteutuksemme koostuu seuraavista vaiheista:

PoC-palvelumalli etenee vaiheittain.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit BI-järjestelmän kokeilusta Proof of Concept (PoC) -toteutuksena! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen avulla:

 

 


Haluamme, että asiakkaamme saavat PoC-kokeilusta ja BI-järjestelmän käyttöönotosta aitoa liiketoiminnallista hyötyä. PoC-toteutus on vastinetta rahoille myös siksi, että se voidaan hyödyntää kokonaisuudessaan myös varsinaisen BI-sovelluksen rakentamisessa. BI-järjestelmän laajentaminen ja jatkokehittäminen on tehokasta esimerkiksi analyytikkopalvelumme avulla.

Haluaisitko tietää, millaisena asiakkaamme pitävät PoC-kokeilua ja analyytikkopalvelua? Tästä pääset lukemaan esimerkiksi Molokin asiakastarinasta.

Sinua voisivat kiinnostaa myös muut aiheeseen liittyvät materiaalimme:

Janne Mehtälä
KIRJOITTAJA:
Janne Mehtälä
Myyntijohtajan roolissaan Janne auttaa asiakkaita tekemään tulosta paremmalla tietojohtajuudella. Hän työskentelee asiakkaiden kanssa kumppanuuden alusta alkaen vieden tietojohtamisen osaksi organisaatioiden kulttuuria ja toimintatapoja.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi

Suosituimmat blogikirjoitukset

Jäikö sinulla jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi